Hyvinvointia Eri-tavalla

Erimover on Suomen suurin hyvinvointipalveluyhtiö, joka työllistää valtakunnallisesti noin 500 liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaista. Sen palveluihin kuuluvat muun muassa yrityksille ja yhteisöille suunnatut työhyvinvointipalvelut, liikuntakeskuksille ja aktiviteettipuistoille suunnatut asiakaspalvelu-, ryhmäliikunta- ja personal trainer –palvelut, liikunta-alan koulutuspalvelut sekä sporttiaiheiset kirjat ja sähköiset hyvinvointisisällöt. Lisäksi Erimover tarjoaa Suomen suurimman SUP-akatemia sekä kiinteät SUP-toimipisteet Helsingin Lauttasaaressa, Porvoossa ja Vierumäellä.

Erimoverin toiminta sai alkunsa rakkaudesta liikuntaan, veteen ja ennakkoluulottomaan yrittäjyyteen. Visiona oli tarjota liikuntapalveluita kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille, taitotasosta riippumatta. Koimmekin, että monipuolisen liikunnan kautta pystyisimme luomaan onnellisuutta ja hyvinvointia ympärillemme. Lisäksi haluamme vaikuttaa tulevaisuudessa siihen, että hyvinvointi- ja liikunta-ala kehittyy yhdeksi arvostetuimmista aloista maailmassa. Tänä päivänä Erimover Groupin palvelutarjoama ja maantieteellinen peitto mahdollistavat ensimmäisenä asiakkaiden kokonaisvaltaisen, laadukkaan ja tasapuolisen palvelemisen koko maassa.

Sairauspoissaolojen vähentämisestä hyvinvointienergian lisäämiseen

Työhyvinvointipanostukset nähdään usein ainoastaan keinona vähentää yrityksen sairauspoissaoloja sekä ennenaikaisia eläköitymisiä. Me Erimoverilla haluamme kääntää ajatuksen ylösalaisin! Uskallammekin väittää, että panostamalla henkilöstön hyvinvointiin, voidaan yrityksessä saavuttaa parempaa henkilöstötuottavuutta, yhteisöllisyyttä, tiimihenkeä, sitoutuneisuutta ja yritysimagoa eli houkuttelevuutta rekrytoinnin, kumppaneiden ja asiakashankinnan näkökulmista. Panostamalla edellä mainittuihin, positiivisiin tekijöihin, sairauspoissaolosäästöt saavutetaan ikään kuin kaupan päällisinä.

Säännöllisyys ja jatkuvuus

Oli kyse sitten yksilöstä tai yrityksestä, on hyvinvointipanostuksiin suhtauduttava pitkäjänteisesti. Kuurit, dieetit ja yksittäiset hyvinvointitempaukset voivat tuottaa lyhyellä aikajänteellä kohtuullisia tuloksia, mutta ne kuihtuvat nopeasti ilman säännöllisyyttä, nousujohteisuutta sekä jatkuvuutta.    

Terveyttä ja hyvää kuntoa ei siis voida kerryttää varastoon, vaan niiden ylläpitäminen vaatii jatkuvaa huomioimista. Kestävä elintapamuutos edellyttääkin riittävää tietoa, säännöllistä toimintaa sekä riittävää tukea, jotta terveyttä ja työkykyä edistävistä valinnoista muodostuu säännöllisiä rutiineja. Me Erimoverilla perustamme hyvinvointia edistävät palvelumme valmennuksellisuuteen, yksilöllisyyteen, kokonaisvaltaisuuteen ja jatkuvuuteen. Meille työhyvinvointi tarkoittaa yksilön hyvinvointia, pidempää sitoutumista ja rinnalla kulkemista sekä asiakkaan opettamista oman hyvinvointinsa parhaaksi asiantuntijaksi.

Tasalaatuisuus ja luotettavuus

Liikuntapalveluyhtiö Erimoverin konseptoimat yli 70 omaa liikuntakonseptia, koulutusyhtiö Trainer4Youn kouluttamat 15 000 liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaista sekä noin 5000 auktorisoitua (kansallinen APT- ja kansainvälinen EuropeActive -auktorisointi) personal traineria sekä digitaalinen Helt -valmennusalusta ja oma kustannus- ja sisältöyhtiö Fitra mahdollistavat luotettavien, korkealaatuisten ja tasalaatuisten palveluiden tuottamisen koko maassa. Perustamme kaiken toimintamme vahvaan tieteelliseen tutkimusnäyttöön sekä kouluttajiemme ja valmentajiemme vankkaan kokemukseen liikunta-, terveys- ja hyvinvointialoilta. Moniammatilliseen asiantuntijatiimiimme kuuluu useita liikuntafysiologeja ja –biologeja, ravitsemusterapeutteja, liikunnanohjaajia, ammattivalmentajia, fysio- ja toimintaterapeutteja, psyykkisiä valmentajia, personal trainereita ja muita hyvinvoinnin ammattilaisia.

Erimoverilaisuus

Erimoverilaisuus tarkoittaa meille mielekästä ja merkityksellistä työtä, jonka tavoitteena on luoda asiakkaillemme edellytykset parempilaatuiseen elämään. Teemme työtämme positiivisella asenteella, pilke silmäkulmassa ja uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan hyväntuulisella yhteistyöllä – asiakkaan kanssa oppien, kehittyen ja onnistumisista iloiten.

Tervetuloa tutustumaan palvelutarjontaamme!

Erimoverin hyvinvointipalvelut kuluttajille: www.erimover.com

1.     Hyvinvointiaiheiset kirjat ja oppaat: www.fitrakauppa.fi

2.     Liikunta- ja hyvinvointialan koulutukset: www.trainer4you.fi

2.     Liikunta- ja hyvinvointialan koulutukset: www.trainer4you.fi

3.     Sup –koulun palvelut: http://summersup.fi/

4.     Ilmainen hyvinvoinnin tietopankki:   https://www.trainer4you.fi/tietopankin-esikatselu

Erimoverin hyvinvointipalvelut yrityksille ja yhteisöille: 

1.     Tapahtumaluonteiset palvelut:

  • Testit ja mittaukset, luennot, webinaarit ja workshopit, lajikokeilut ja hyvinvointipäivät

2.     Säännölliset, viikko- ja kuukausitason palvelut:

  •  Wellness -vartti ja Wellness -tietoisku, säännöllinen ryhmäliikunta 

3.     Valmennukselliset, pitkäjänteiset palvelut:

  • Pienryhmävalmennus ja personal training, koulutukset ja hyvinvointihankkeet 

4.     Online –palvelut:

  • Verkkovalmennukset, verkkokurssit ja online-koulutukset 

5. Sisällöntuotanto: 


  • Kirjat, oppaat, artikkeli- ja blogituotanto 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>